ژله میوه ای

برای درست کردن یه ژله میوه ای خوشمزه به چند مدل میوه در رنگهای مختلف نیازه .. بسته به فصل و میوه هایی که توی بازار هست میتونید به این ژله تنوع بدید ..
برای توضیحات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه کنید.....
قالبی که برای درست کردن ژله انتخاب میکنید رو چرب کنید و لایه اول میوه خرد شده رو داخلش بریزید .. تکه های میوه کاملا فشرده و زیاد داخل قالب ریخته بشه تا لایه های بعدی به این قسمت وارد نشه !
سعی کنید میوه ها رو به یه اندازه و شکل برش بزنید تا نتیجه کار ظاهر بهتری داشته باشه ..
میوه ها رو به صورت لایه ای پر روی هم بریزید .. بهتره از میوه های رنگ روشن بین دو لایه میوه رنگ تیره تر استفاده کنید .
در آخر بعد از پر شدن قالب مورد نظر ، ژله آلوئورا یا ژله های رنگی دیگه رو آماده کرده و خیلی آروم روی میوه ها بریزید تا بین فاصله های ایجاد شده قرار بگیره و فواصل بین میوه ها رو کاملا پر کنه ..
در آخر ژله رو برای مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا کاملا بسته بشه .. بعد از این مدت لبه های ژله رو با کمک دست یا یه چاقو از قالب جدا کرده و قالب ژله رو برای مدت چند ثانیه کوتاه داخل آب گرم قرار بدید و سپس اونو در ظرف مورد نظر برگردونید .
منبع : کاغذ رنگی
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.